Zgjim Mikullovci

by bresta

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Bashkëpunëtor Juridik” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Administrative Assistant” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Zgjim Mikullovci punon si Bashkëpunëtor Juridik në Hodaj & Partners që nga muaji Mars 2021. Fokusi i tij është në të Drejtën Tregtare & të Korporatave, të Drejtën e Punës, dhe Arbitrazh Komercial. Ai ka punuar më herët me organizata joqeveritare të ndryshme në Kosovë.

Gjatë studimeve në vitin 2019 ai ka marrë pjesë në garën Wilem C. Vis International Commercial Arbitration Moot në Vjenë duke përfaqësuar Universitetin e Prishtinës. Përveç kësaj, në vitin 2020 ai gjithashtu ka marrë pjesë në garën Philip C. Jessup International Moot Court Competition në Washington D.C., dhe konferenca të ndryshme Model European Union në Evropë. Më tej, Z. Zgjim Mikullovci i është dhënë bursa e Fulbright Foreign Student Program Scholarship për LL.M. në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.       

 

Gjuhët

Shqip, Anglisht

Edukimi:

2020, Universiteti i Prishtinës (LL.B.)

 

Anëtarësimet:

  • Oda e Avokatëve të Kosovës

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”4421″ image_size=”original” height=”100%”]

[/col]

[/row]

[/section]

CONTACT INFO

Location: Str. Fehmi Agani No. 79, Prishtina, Kosovo

 

Email: [email protected]

 

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Nomad Consulting