Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Zeka i është bashkuar ekipit tonë në Hodaj & Partners në tetor 2018. Më herët Lirimi ka punuar në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe në një zyrë të noterit në Prishtinë.

Gjuhët

Shqipe, anglisht, turqisht

Edukimi

2015, Universiteti I Prishtinës (BA)

2018, Universiteti i Prishtinës, E Drejta Penale (LL.M)