MISRETE MAKSUTI

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Bashkëpunëtore Juridike” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Legal Associate” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Znj. Misrete Maksuti është bashkëpunëtore te Hodaj & Partners që nga viti 2014. Misretja merret kryesisht me të drejtën e përgjithshme civile, të drejtën administrative, të drejtën industriale, ligjin mjedisor, pasuritë e paluajtshme dhe ligjin e ndërtimeve.

Znj. Maksuti ka punuar për Komunën e Gjilanit për disa vjet para se të i bashkangjitet zyrës tonë të avokatëve.

Gjuhët

Shqip, Anglisht

Edukimi

  • 2009, Universiteti Shtetëror i Tetovës, Maqedoni Veriore (LL.B)

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”1432″ image_size=”original”]

[/col]

[/row]

[/section]

KONTAKTINFORMATION

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Alle Rechte vorbehalten. Entworfen und entwickelt von Nomad Consulting