E Drejta Pronësore

[page_header style=”normal” text_color=”dark”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Tregu i shitjes, blerjes, dhënies me qira apo të zhvillimit të pronës ka shumë kërkesa për shërbime ligjore. Ne ofrojmë shërbime ligjore për kompani, investitorë, zhvillues dhe individë në të gjitha llojet e transaksioneve në lidhje me pronat.

Ne i këshillojmë klientët tanë në të gjitha fazat e transaksioneve pronësore, duke filluar nga negociatat, përpilimin e kontratave dhe dokumenteve tjera të karakterit juridik. Ne poashtu i përfaqësojmë klientët tanë para gjykatës apo para paneleve të arbitrazhit. Klientët tanë përfitojnë shumë nga përvoja dhe ekspertiza jonë e gjatë në ofrimin e shërbimeve ligjore në çështje pronësore.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”5px 0px 0px 0px” visibility=”hide-for-small”]

[featured_box img=”1142″ img_width=”201″ pos=”center” icon_color=”rgb(167, 136, 94)”]

[/featured_box]

[/col]

[/row]

[/section]

KONTAKTINFORMATION

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Alle Rechte vorbehalten. Entworfen und entwickelt von Nomad Consulting