LAJMET/PUBLIKIMET

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”External Advisor” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Një avokat i ri i bashkohet Hodaj & Partners

Në vijim të përpjekjeve tona për rritje dhe përmirësim të shërbimeve të ofruara, me kënaqësi ju njoftojmë se kemi marrë në stafin tonë një koleg të ri, avokatin Lirim Ismaili. 

Ky bashkëpunim i ri me z. Ismaili vjen si rezultat i përkushtimit tonë për të ofruar shërbime sa më cilësore dhe të specializuara për klientët tanë të çmuar. Nëpërmjet angazhimit të një profesionisti të kualifikuar, ne thellojmë angazhimin tonë për t’i ofruar klientëve tanë një përvojë të shkëlqyeshme në fushën e avokaturës.

Z. Ismaili është i fokusuar në të drejtën penale, të drejtën civile dhe të drejtën e taksave. Krahas angazhimeve me punë praktike në Gjykatën Themelore të Prishtinës, ai gjithashtu ka punuar si ligjërues i lëndëvë nga sistemi i drejtësisë në Kosovë… Read More

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”4500″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Die Partner von Hodaj & Partners sind Taulant Hodaj, der für AlJazeera Balkans arbeitet, und werden voraussichtlich im nächsten Jahr für die serbische Botschaft in Serbien präsent sein.

z. Hodaj është prononcuar për AlJazeera Balkans, duke qenë kështu i përzgjedhur nga ky medium si (ashtu si e cilëson edhe vetë artikulli): avokat me një eksperiencë të pasur në të drejtën penale si në vend, ashtu edhe në institucionet ndërkombëtare, si Tribunali i Hagës për ish Jugosllavinë.
z. Hodaj ka theksuar që të ushtruarit e padisë kundër Serbisë nuk është e pamundur, marrë parasysh që Kosova ishte palë para Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë edhe më herët. Në këtë drejtim, është e mundur që, marrë parasysh që Kosova nuk është pjesë e Kombeve të Bashkuara, që padinë t’a bëjë ndonjë shtet tjetër (si Shqipëria), por do ishte më e pëlqyeshme që këtë të bënte ndonjë shtet me përvojë më të madhe në këtë drejtim si… Read More

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”1428″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Njihuni me dy bashkëpunëtorët e Hodaj & Partners, Zyra e Avokatisë

Hodaj & Partners si një ndër zyrat më të njohura të avokatëve në Kosovë ka kënaqësin të njoftoj se dy bashkëpunëtorë të ri i janë bashkangjitur zyrës sonë.
Z. Zgjim Mikullovci që është bërë pjesë e zyrës para disa muajve dhe tani prej muajit shkurt 2022, edhe Znj. Zana Cena është bërë pjesë e zyrës sonë.

Zgjim Mikullovci ka diplomuar në Universitetin e Prishtinës, Fakultetit Juridik në vitin 2020. Ai ka marrë pjesë në garën Wilem C. Vis International Commercial Arbitration Moot në Vienë dhe Philip C. Jessup International Moot Court Competition në Washington D.C. Ai po ashtu është bursist i Fulbright Foreign Student… Read More

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”4378″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]

KONTAKTINFORMATION

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Alle Rechte vorbehalten. Entworfen und entwickelt von Nomad Consulting