Njihuni me dy bashkëpunëtorët e Hodaj & Partners, Zyra e Avokatisë

by Taulant Hodaj

Hodaj & Partners si një ndër zyrat më të njohura të avokatëve në Kosovë ka kënaqësin të njoftoj se
dy bashkëpunëtorë të ri i janë bashkangjitur zyrës sonë. Z. Zgjim Mikullovci që është bërë pjesë e
zyrës para disa muajve dhe tani prej muajit shkurt 2022, edhe Znj. Zana Cena është bërë pjesë e
zyrës sonë.

Zgjim Mikullovci ka diplomuar në Universitetin e Prishtinës, Fakultetit Juridik në vitin 2020. Ai ka
marrë pjesë në garën Wilem C. Vis International Commercial Arbitration Moot në Vienë dhe Philip
C. Jessup International Moot Court Competition në Washington D.C. Ai po ashtu është bursist i
Fulbright Foreign Student Program Scholarship për LL.M. në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Më
herët Zgjimi ka qenë i angazhuar në organizata ndërkombëtare në Kosovë. Zgjimi, në Hodaj Law do
të fokusohet në të Drejtën Tregtare & të Korporatave, Arbitrazh Komercial dhe të Drejtën e Punës.
Zana Cena, ka kryer studimet e masterit (LL.M.) në Duke University, School of Law, ndërkaq
studimet themelore, në Universitetin e Prishtinës, Fakultetin Juridik në vitin 2020. Ajo po ashtu ka
marrë pjesë në garën Wilem C. Vis International Commercial Arbitration Moot në Vienë. Më herët,
Zana ka punuar në një zyrë të avokatisë në Kosovë me fokus të veçantë në të Drejtat e Njeriut, të
Drejtën Komerciale dhe të Drejtën e Punës. Zana në Hodaj Law do të fokusohet në të Drejtën
Tregtare dhe të Korporatave, të Drejtën e Pronësisë Intelektuale dhe në Arbitrazh Komercial.
Hodaj & Partners në vazhdimësi angazhon eskpert të rinjë dhe profesional me të vetmin qëllim që të
vazhdojmë të jemi lider në Kosovë në kryerjen e shërbimeve juridike dhe për një qasje proaktive për
bizneset duke ju ofruar zgjidhje në rastet e tyre të përditshme dhe komplekse. Ne ju urojmë kolegëve
pozitat e reja në zyrën tonë dhe ju dëshirojmë atyre sfida interesante dhe shumë fat.

You may also like

KONTAKTINFORMATION

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Alle Rechte vorbehalten. Entworfen und entwickelt von Nomad Consulting