Rreth Nesh

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase”]

[gap]

[section padding=”0px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Hodaj & Partners është një ndër zyrat më të njohura të avokatëve në Kosovoë që ofron shërbime juridike për kompani vendore dhe ndërkombëtare që vijnë nga një gamë e gjërë e industrive, por poashtu edhe për persona private, në të gjitha aspektet e ligjeve të Kosovës dhe ato ndërkombëtare. Në bashkëpunim me avokatë nga Europa Juglindore dhe Europa Përendimore, ne poashtu u ofrojmë klientëvë tanë shërbime dhe konsulencë gjithëpërfshirëse për transaksionet ndërkombëtare dhe ofrojmë këshilla ligjore në mënyrë të qartë dhe të koordinuar.

Ekipi ynë përbëhet nga avokatë të aftë dhe me ekspriencë të madhe që i zgjidhin problemet në mënyre kreative dhe praktike. Ne jemi krenarë për punën që bëjmë, dhe gjithmonë përpiqemi që plotësisht ti kuptojmë nevojat e klientëve tanë. Disa nga avokatët tanë kanë studiuar në universitete prestigjioze në SHBA, Gjermani, Austri dhe Zvicërr – përveҫ ofrimit të shërbimeve në gjuhën shqipe dhe angleze, ne rregullisht kryejmë shërbime ligjore për klientët tanë gjermanofolës.

Klientët tanë janë kompani dhe korporata që vijnë nga të gjithë sektorët tregtarë dhe industrialë, rregullatorë, organizata jo-fitimprurëse, organizata ndërkombëtare dhe ambasada me qendër në Kosovë, por edhe individë privatë. Puna që kemi bërë për disa nga projektet dhe transaksionet më të mëdha në Kosovë dhe rajonin e Evropës Juglindore na ka dhënë përvojën dhe njohuritë që i kanë shumë pak zyra të avokatëve në Kosovë.

Parimi kryesor i zyrës tonë është të ofrojë shërbime juridike cilësore për bizneset dhe individët në një mënyrë personale, të shpejtë dhe të kujdesshme. Ne synojmë të ofrojmë zgjidhje praktike, të kuptueshme të dizajnuara për t’i ndihmuar klientët tanë të arrijnë objektivat e tyre ligjore dhe komerciale. Krenohemi shumë për faktin se puna e zyrës tonë të avokatëve është ndërtuar kryesisht përmes rekomandimeve dhe referimeve.

Synimi i Hodaj & Partners është të arrijmë rezultatet më të favorshme dhe të suksesshme për klientët tanë. Ne e kuptojmë se sa e vlefshme është koha juaj, prandaj, ne jemi në dispozicion në çdo fazë të çështjes tuaj. Gjithmonë mund të pritni transparencë, sinqeritet dhe komunikim të hapur nga ekipi ynë. Jeni të mirëseardhur të na kontaktoni nëse keni nevojë për shërbime juridike dhe kërkoni të punoni me një zyrё avokatёsh që me të vërtetë kujdeset për mirëqenjen tuaj.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”1417″ image_size=”original” lightbox=”true”]

[ux_image id=”2534″ image_size=”original” lightbox=”true”]

[ux_image id=”2537″ image_size=”original” lightbox=”true”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section]

[ux_image id=”2399″]

[gap]

[row]

[col span__sm=”12″]

Rivet:net

Rivet is a closely integrated alliance of leading independent law firms in Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Montenegro, North Macedonia and Kosovo, bringing together requisite industry knowledge and legal and regulatory expertise.

Thorough understanding of the markets and needs of regional and international clients allows us to provide the best information available and reasoned professional judgment. It is the youngest network of the area but has a long standing unformal cooperation within the member firms. After years of cooperation, the need arise to have a stronger connection still keeping it flexible and lean.

Recognized for our thorough understanding of markets and needs of our clients, we are strong across all the key industry sectors and practice areas, such as:

  • Commercial
  • Corporate and M&A
  • Competition and Antitrust
  • Dispute resolution
  • Data protection
  • Employment
  • Banking & finance
  • Intellectual property
  • Insurance
  • Public procurement

[/col]

[/row]
[gap]

Our members:

[row col_style=”dashed”]

[col span=”4″ span__sm=”12″]

North Macedonia

Bona Fide

Jordan Hadzikonstantinov-Dzinot 3
1 000 Skopje
bonafide.mk

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Slovenia

Fatur Menard

Dunajska cesta 22
1 000 Ljubljana
fatur-menard.com

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Kosovo

Hodaj & Partners

Fehmi  Agani  79
10 000 Prishtina
hodajlaw.com

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Bosnia and Herzegovina

Milanović – Lalić and Suljović

Maršala Tita 50/III
71 000 Sarajevo
bh.legal

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Croatia

Vukmir and Associates

Gramača 2L
10 000 Zagreb
vukmir.net

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Serbia / Montenegro

Živković Samardžić

Makedonska 30/II
11 000 Belgrade
www.zslaw.rs

[/col]

[/row]

[/section]

CONTACT INFO

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Nomad Consulting