LABINOT MURATI

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Avokat” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Z. Labinot Murati është një nga Partnerët pranë Hodaj & Partners LLC. Z. Murati merret kryesisht me të Drejtën Pronësore, të Drejtën e Pronësisë Intelektuale, të Drejtën Administrative, Energjinë dhe Ndërtimin, të Drejtën e Punës, të Drejtën e Tatimeve dhe Doganore. si dhe të Drejtën Civile dhe Arbitrazhin.

Z. Murati më herët ka punuar në Gjykatën Themelore të Prishtinës, Qeverinë e Kosovës dhe për disa muaj ka punuar në Doganat e Kosovës në Prishtinë.

Gjatë studimeve Z. Murati është shpërblyer nga Universiteti i Prishtinës me një bursë dhe një çmim si student i dalluar.

Gjuhët
Shqip, anglisht

Edukimi:
2018, Universiteti i Prishtinës, Ligji Civil (LL.M)
2017, Universiteti i Prishtinës (LL.B)

Anëtarësimet

  • Oda e Avokatëve të Kosovës

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”1443″ image_size=”original” height=”75%”]

[/col]

[/row]

[/section]

CONTACT INFO

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Nomad Consulting