E Drejta Penale

[page_header style=”normal” text_color=”dark”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Ne ofrojmë këshilla ligjore për klientët tanë dhe ofrojmë përfaqësim ligjor para gjykatave të rregullta në të gjitha shkallët. Po ashtu, ne i përfaqësojmë klientët tanë që kërkojnë t’i mbrojnë të drejtat dhe intereset e tyre para gjykatve të rregullta të Kosovës, si dhe prane Dhomave të Specializuara të Kosovëë Hagë, Holandë.

Ekipi ynë është i specializuar në shqyrtimin dhe vlerësimin e secilit rast me kujdesin më të madh dhe më pas këshillimin e klientëve tanë për hapat e radhës që do të ishin të arsyeshëm. Për më tepër, ekipi ynë i përgaditë dhe përpilon të gjitha shkresat ligjore për klientët tanë si kallximet penale, paditë e ndryshme, pastaj i përfaqëson klientët në procedurat gjyqësore, i shoqëron në intervista me policinë apo prokurorinë dhe në çështje tjera të ngjajshme.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”54px 0px 0px 0px”]

[featured_box img=”1342″ img_width=”201″ pos=”center” icon_color=”rgb(167, 136, 94)” visibility=”hide-for-small”]

[/featured_box]

[/col]

[/row]

[/section]

CONTACT INFO

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Nomad Consulting