ALBERT ÇUNI

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Konsulent i Jashtëm” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Këshilltar i Jashtëm” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Z. Albert Çuni është këshilltar dhe konsulent i zyrës sonë të avokatëve në fushat si e Drejta Tregtare dhe e Korporatave, Ligji i Punës, Financa dhe Banka, Tatimet dhe Doganat, Legal Due Diligence, Lobimi dhe Marëdhëniet me Publikun si dhe Përgjegjësia Sociale e Korporatave (CSR).

Para se të punonte si këshilltar dhe konsulent, për më shumë se dy dekada Z. Çuni ka punuar për organizata të mëdha multinacionale në Zvicër, Hollandë dhe Mbretërinë e Bashkuar (Sony Electronics, Serco, Reckitt Benckiser, Virgin Atlantic Airways) si Drejtor i Financave dhe Menaxher i Financave, ku ka udhëhequr dhe menaxhuar departamente të financave dhe projekte të mëdha në outsourcing dhe në përmirësimin e proceseve.

Gjuhët
Flet rrjedhshëm shqip, anglisht, gjermanisht dhe serbo-kroatisht. Flet mirë holandishten dhe ka njohuri themelore në frengjisht.

Edukimi:
2018, The Open University, Milton Keynes, UK, Master of Business Administration (MBA)
2018, The Open University, Milton Keynes, UK, Business, Human Rights and Corporate Social Responsibility (postgraduate diploma, part of the LL.M programme)
1998, Kaufmännischer Verband Zürich (KVZ), Switzerland, Business School

Memberships:

  • PRINCE2 (Projects in Controlled Environments) Practitioner, UK
  • MInstLM (Member of the Institute for Leadership and Management, London, UK)

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”2438″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]

CONTACT INFO

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Nomad Consulting