Fazli Brahaj

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Avokat” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Avokat” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Z. Fazli Brahaj punon si Avokat pranë Hodaj & Partners që nga fillimi i vitit 2021. Z. Brahaj merret kryesisht me të Drejtën Penale, të Drejtën Administrative, të Drejtën e Punës, të Drejtën Civile dhe Liritë e të Drejtat e Njeriut.

Z. Brahaj për një kohë të gjatë ka punuar si Zyrtar Ligjor në Institutin Pedagogjik të Kosovës në kuadër të MASHT-it, dhe për disa muaj ka punuar në Zyre të një Avokati në Prizren.

Gjuhët
Shqip, serbisht

Edukimi:
2013, Universiteti i Prishtinës (LL.M)
2008, Universiteti i Prishtinës (LL. B)

Anëtarësimet:

  • Oda e Avokatëve të Kosovës

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”2444″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]

CONTACT INFO

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Nomad Consulting