Lirim Ismaili

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title=”Lirim Ismaili” title_case=”uppercase” sub_title=”ATTORNEY AT LAW” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Legal Associate” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Lirim Ismaili punon si avokat në Hodaj & Partners. Z. Ismaili është i fokusuar në të drejtën penale, të drejtën civile dhe të drejtën e taksave.

Z. Ismaili ka kryer praktikë njëvjeçare në Gjykatën Themelore të Prishtinës dhe gjithashtu ka punuar si ligjërues i lëndës “Të drejtat e njeriut dhe sistemi i drejtësisë” në disa OJQ.

Gjuhët

Shqip, Anglisht

Arsimi:

2020, Universiteti i Prishtinës (LL.B)
2020, Kolegji AAB (B.A)

Anëtarësi:

· Oda e Avokatëve të Kosovës

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”4466″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]

CONTACT INFO

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Nomad Consulting