Zana Cena

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Bashkëpunëtore Ligjore” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Bashkëpunëtore Juridike” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Znj. Zana Cena punon si bashkëpunëtore ligjore në Hodaj & Partners që muaji Shkurt i vitit 2022. Fushat kryesore të fokusit dhe përvojës së saj janë në të Drejtën Tregtare dhe të Korporatave, të Drejtën e Punës dhe të Drejtat e Njeriut. Më parë, ajo ka punuar si bashkëpunëtore ligjore në Kika & Associates, si Praktikante Ligjore në Gjykatën Kushtetuese të Kosovës dhe ka qenë e përfshirë në projekte të ndryshme si praktikante ligjore dhe hulumtuese ligjore.

Znj. Cena gjatë studimeve në Universitetin e Prishtinës, ka marrë pjesë në garën Wilem C. Vis International Commercial Arbitration Moot në Vjenë. Ajo u shpërblye me bursën e KAEF, për të studiuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Andaj, ajo ka një LL.M. nga Duke University, School of Law. Gjatë studimeve në Duke, fushat kryesore të fokusit të saj ishin e Drejta Biznesore dhe Financat e Korporatave.

Gjuhët

Shqip, Anglisht

Edukimi

2021, Duke University, School of Law (LL.M)

2019, Universiteti i Prishtinës (LL.B.)

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”4417″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]

CONTACT INFO

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Nomad Consulting