Zeliha Mallaku

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Bashkëpunëtore Juridike” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Bashkëpunëtore Juridike” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Znj. Zeliha Mallaku punon si Bashkëpunëtore Juridike në Hodaj & Partners që nga muaji gusht i vitit 2020.

Znj. Mallaku ka punuar më herët si Praktikante Ligjore në Gjykatën Themelore të Prizrenit, si dhe në pozitën e Asistentes Ligjore në një kompani në Prishtinë.

Gjuhët
Shqip dhe anglisht

Edukimi
2014, Universiteti i Prizrenit (LL. B)

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”2454″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]

CONTACT INFO

Location: Str. Fehmi Agani No. 79, Prishtina, Kosovo

 

Email: [email protected]

 

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Nomad Consulting