EGLANTINA OSMANOLLAJ

Administrative Assistant

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Znj. Osmanollaj ka qenë pjesë e ekipit tonë në Hodaj & Partners që nga dhjetori i vitit 2018. Para se ti bashkohej zyrës tonë, Eglantina kaloi një vit duke punuar si asistente e drejtorit për një kompani me zë në Prishtinë.

 

Gjuhët

Shqip, anglisht

 

Studies

2019, Universiteti i Prishtinës, (B.A)

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting