Rreth Nesh

Hodaj & Partners është një zyrë lidere ligjore në Kosovë që ofron shërbime ligjore për kompanitë kombëtare dhe ndërkombëtare nga një gamë e gjerë industrish. Firma jonë është e specializuar në arbitrazhin tregtar, deliktet, ligjin e kontratave, ligjin tatimor, bashkimet dhe blerjet, ndërmjetësimin e pronësisë intelektuale dhe ligjin sportiv, duke ofruar kështu përfaqësim ligjor gjithëpërfshirës dhe këshilla strategjike.

E themeluar në vitin 2011, Hodaj & Partners u ka shërbyer individëve, bizneseve dhe organizatave me integritet dhe zell. Me një ekip avokatësh me përvojë dhe një angazhim për përsosmëri, ne përpiqemi të ofrojmë zgjidhje efektive dhe të arrijmë rezultatet më të mira të mundshme për klientët tanë.

FUSHAT E VEPRIMIT

E Drejta Tregtare dhe e Korporatave

Our Commercial and Corporate Law practice engages our lawyers in a wide variety of business and commercial matters including mergers...

E Drejta Financiare

The world of Finance Law is complex and cumbersome to navigate. We assist our clients in the banking sector on all financial and banking regulatory matters...

Procesi gjyqësor dhe arbitrazhi

We help you to win your claims in or out of court, through litigation or commercial arbitration, by providing you with expert legal advice and assess your chances..

E Drejta e Tatimeve dhe Doganore

We offer a full range of taxation services from tax planning and tax compliance to tax litigation. Our team provides these services by offering continuous support to our clients in...

E Drejta e Punës

Our law firm offers services regarding all aspects of labour and employment law matters, from recruitment to retirement; including human resources...

Analizë Gjithperfshirëse Ligjore

During a Merger & Acquisition process, a full assessment of the legal risks has to be performed on the assets, contracts, employment of personnel and their...

Pse të Na zgjidhni Ne!

Me më shumë se dy dekada përvojë dhe një kuptim të thellë të ligjit, avokatët tanë kanë trajtuar me sukses një gamë të gjerë çështjesh ligjore, nga proceset gjyqësore komplekse deri te transaksionet e drejtpërdrejta.

01

Ne jemi të përkushtuar të mbajmë standardet më të larta të profesionalizmit, etikës dhe cilësisë në çdo gjë që bëjmë. Ne i qasemi secilit rast me përkushtim, vëmendje ndaj detajeve dhe një kërkim të pamëshirshëm për drejtësi.

02

Ne kombinojmë ekspertizën ligjore me njohuri praktike për të ofruar zgjidhje inovative dhe për të dhënë rezultate.

Klientë të lumtur
0 +
Shkalla e suksesit
0 %
Vendndodhjet e brendshme
0 +
Raste të suksesshme
0 +

Hodaj & Partners është shpërblyer për disa vite me çmimin “The Deal of the Year Award for Kosovo” nga revista CEE Legal Matters.

Ne jemi përfaqësues ligjorë të disa ambasadave në Kosovë, si dhe të odave ekonomike, organizatave ndërkombëtare dhe gjigantëve botërorë si Nestle dhe Heineken.

Zyra jonë avokatore përfaqësohet nga Partneri ynë Menaxhues, Taulant Hodaj, i cili aktualisht mban rolin shtesë të Konsullit të Përgjithshëm të Nderit për Mbretërinë e Norvegjisë në Republikën e Kosovës. 

Ekipi ynë

Taulant Hodaj
AVOKAT, PARTNER MENAXHUES
Reinhard Kirpes
AVOKAT, BASHKËPUNËTOR I JASHTËM
Labinot Murati
AVOKAT, BASHKËPUNËTOR I JASHTËM
Shkelzen Feka
AVOKAT, PARTNER

KLIENTËT TANË

Çfarë thonë klientët tanë

Client Testimonials

LAJMERIME/PUBLIKE

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting