Ekipi

Taulant Hodaj
AVOKAT, PARTNER MENAXHUES
Reinhard Kirpes
AVOKAT, PARTNER
Labinot Murati
AVOKAT, BASHKËPUNËTOR I JASHTËM
Shkelzen Feka
AVOKAT, BASHKËPUNËTOR I JASHTËM
Fis Murati
AVOKAT, BASHKËPUNËTOR I JASHTËM
Lirim Ismaili
AVOKAT, BASHKËPUNËTOR I JASHTËM
Arlinda Rexhepi
SENIOR ASSOCIATE
Albert Çuni
SENIOR ASSOCIATE
Zana Cena
SENIOR ASSOICATE
Mirsete Maksuti
ASSOCIATE
Zeliha Mallaku
ASSOCIATE
Aida Hadri
ASSOCIATE
Elsa Osmanaj
LEGAL ASSISTANT
Çlirim Veseli
LEGAL ASSISTANT
Eglantina Osmanollaj
ADMINISTRATIVE ASSISTANT
Veton Bekteshi
ADMINISTRATIVE ASSISTANT
Leart Hodaj
INTERN

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting