Rreth nesh

Hodaj & Partners është një ndër zyrat më të njohura të avokatëve në Kosovoë që ofron shërbime juridike për kompani vendore dhe ndërkombëtare që vijnë nga një gamë e gjërë e industrive, por poashtu edhe për persona private, në të gjitha aspektet e ligjeve të Kosovës dhe ato ndërkombëtare. Në bashkëpunim me avokatë nga Europa Juglindore dhe Europa Përendimore, ne poashtu u ofrojmë klientëvë tanë shërbime dhe konsulencë gjithëpërfshirëse për transaksionet ndërkombëtare dhe ofrojmë këshilla ligjore në mënyrë të qartë dhe të koordinuar.

Ekipi ynë përbëhet nga avokatë të aftë dhe me ekspriencë të madhe që i zgjidhin problemet në mënyre kreative dhe praktike. Ne jemi krenarë për punën që bëjmë, dhe gjithmonë përpiqemi që plotësisht ti kuptojmë nevojat e klientëve tanë. Disa nga avokatët tanë kanë studiuar në universitete prestigjioze në SHBA, Gjermani, Austri dhe Zvicërr – përveҫ ofrimit të shërbimeve në gjuhën shqipe dhe angleze, ne rregullisht kryejmë shërbime ligjore për klientët tanë gjermanofolës.

Klientët tanë janë kompani dhe korporata që vijnë nga të gjithë sektorët tregtarë dhe industrialë, rregullatorë, organizata jo-fitimprurëse, organizata ndërkombëtare dhe ambasada me qendër në Kosovë, por edhe individë privatë. Puna që kemi bërë për disa nga projektet dhe transaksionet më të mëdha në Kosovë dhe rajonin e Evropës Juglindore na ka dhënë përvojën dhe njohuritë që i kanë shumë pak zyra të avokatëve në Kosovë.

Parimi kryesor i zyrës tonë është të ofrojë shërbime juridike cilësore për bizneset dhe individët në një mënyrë personale, të shpejtë dhe të kujdesshme. Ne synojmë të ofrojmë zgjidhje praktike, të kuptueshme të dizajnuara për t’i ndihmuar klientët tanë të arrijnë objektivat e tyre ligjore dhe komerciale. Krenohemi shumë për faktin se puna e zyrës tonë të avokatëve është ndërtuar kryesisht përmes rekomandimeve dhe referimeve.

Synimi i Hodaj & Partners është të arrijmë rezultatet më të favorshme dhe të suksesshme për klientët tanë. Ne e kuptojmë se sa e vlefshme është koha juaj, prandaj, ne jemi në dispozicion në çdo fazë të çështjes tuaj. Gjithmonë mund të pritni transparencë, sinqeritet dhe komunikim të hapur nga ekipi ynë. Jeni të mirëseardhur të na kontaktoni nëse keni nevojë për shërbime juridike dhe kërkoni të punoni me një zyrё avokatёsh që me të vërtetë kujdeset për mirëqenjen tuaj.

Shkalla e suksesit
0 %
Klientë të lumtur
0 +
Raste të suksesshme
0 +

Our Members

North Macedonia

Bona Fide

Jordan Hadzikonstantinov-Dzinot 3

1 000 Skopje
bonafide.mk

Slovenia

Fatur Menard

Dunajska cesta 22
1 000 Ljubljana

fatur-menard.com

Kosovo

Hodaj & Partners

Fehmi  Agani  79
10 000 Prishtina
hodajlaw.com

Bosnia and Herzegovina

Milanović – Lalić and Suljović

Maršala Tita 50/III
71 000 Sarajevo
bh.legal

Croatia

Vukmir and Associates

Gramača 2L
10 000 Zagreb
vukmir.net

Serbia / Montenegro

Živković Samardžić

Makedonska 30/II
11 000 Belgrade
www.zslaw.rs

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting