Rreth nesh

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase”]

[gap]

[section padding=”0px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Hodaj & Partners is a leading law firm in Kosovo that provides legal services to national and international companies from a broad range of industries but also to various institutions and private individuals on all aspects of Kosovar law and international law. In cooperation with attorneys in South Eastern Europe, Western Europe and USA, we also offer our clients comprehensive consulting services for international transactions and provide legal advice in a clear and coordinated manner.

Ekipi ynë përbëhet nga avokatë të aftë dhe me ekspriencë të madhe që i zgjidhin problemet në mënyre kreative dhe praktike. Ne jemi krenarë për punën që bëjmë, dhe gjithmonë përpiqemi që plotësisht ti kuptojmë nevojat e klientëve tanë. Disa nga avokatët tanë kanë studiuar në universitete prestigjioze në SHBA, Gjermani, Austri dhe Zvicërr – përveҫ ofrimit të shërbimeve në gjuhën shqipe dhe angleze, ne rregullisht kryejmë shërbime ligjore për klientët tanë gjermanofolës.

Klientët tanë janë kompani dhe korporata që vijnë nga të gjithë sektorët tregtarë dhe industrialë, rregullatorë, organizata jo-fitimprurëse, organizata ndërkombëtare dhe ambasada me qendër në Kosovë, por edhe individë privatë. Puna që kemi bërë për disa nga projektet dhe transaksionet më të mëdha në Kosovë dhe rajonin e Evropës Juglindore na ka dhënë përvojën dhe njohuritë që i kanë shumë pak zyra të avokatëve në Kosovë.

The main principle of our firm is to provide quality legal services to businesses and individuals in a personal, prompt, and caring manner.  We aim to offer practical, straightforward solutions designed to help our clients achieve their legal and business objectives. We take great pride in the fact that our law firm’s business has been built primarily through referrals and recommendations.

Hodaj & Partners’ goal is to achieve the most favourable and successful outcomes for our clients. We understand how valuable your time is, hence, we are available at every stage of your case. You can always expect transparency, honesty and open communication from our team. You are welcome to contact us if you need legal services and you are looking to work with a law firm that truly cares.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”1417″ image_size=”original” lightbox=”true”]

[ux_image id=”2533″ image_size=”original” lightbox=”true”]

[ux_image id=”2536″ image_size=”original” lightbox=”true”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section video_visibility=”visible” visibility=”hidden”]

[ux_image id=”2399″]

[gap]

[row]

[col span__sm=”12″]

Rivet:net

Rivet është një aleancë e integruar ngushtë e firmave lidere të pavarura ligjore në Slloveni, Kroaci, Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Mal të Zi, Maqedoninë e Veriut dhe Kosovë, duke bashkuar njohuritë e nevojshme të industrisë dhe ekspertizën ligjore dhe rregullatore.

Thorough understanding of the markets and needs of regional and international clients allows us to provide the best information available and reasoned professional judgment. It is the youngest network of the area but has a long standing unformal cooperation within the member firms. After years of cooperation, the need arise to have a stronger connection still keeping it flexible and lean.

Recognized for our thorough understanding of markets and needs of our clients, we are strong across all the key industry sectors and practice areas, such as:

  • Commercial
  • Corporate and M&A
  • Competition and Antitrust
  • Dispute resolution
  • Data protection
  • Employment
  • Banking & finance
  • Intellectual property
  • Insurance
  • Public procurement

 

[/col]

[/row]
[gap]

Our members:

[row col_style=”dashed”]

[col span=”4″ span__sm=”12″]

North Macedonia

Bona Fide

Jordan Hadzikonstantinov-Dzinot 3
1 000 Skopje
bonafide.mk

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Slovenia

Fatur Menard

Dunajska cesta 22
1 000 Ljubljana
fatur-menard.com

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Kosovo

Hodaj & Partners

Fehmi  Agani  79
10 000 Prishtina
hodajlaw.com

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Bosnia and Herzegovina

Milanović – Lalić and Suljović

Maršala Tita 50/III
71 000 Sarajevo
bh.legal

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Croatia

Vukmir and Associates

Gramača 2L
10 000 Zagreb
vukmir.net

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Serbia / Montenegro

Živković Samardžić

Makedonska 30/II
11 000 Belgrade
www.zslaw.rs

[/col]

[/row]

[/section]

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting