ARLINDA REXHEPI

Senior Associate

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

 

Znj. Arlinda Rexhepi punon si Bashkëpunëtore Juridike në Hodaj & Partners që nga muaji tetor i vitit 2020.

 

Gjuhët
Albanian and English

 

Edukimi
2019, Universiteti i Prishtinës, E Drejta Penale (LL.M)
2019, Universiteti i Prishtinës (LL.B)

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting