LIRIM ISMAILI

ATTORNEY AT LAW

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

 

Mr. Lirim Ismaili works as Attorney at Law at Hodaj & Partners. Mr. Ismaili focusses on on criminal law, civil law and tax law.

 

Mr. Ismaili has previously completed a one-year internship at the Basic Court of Pristina and also worked as a lecturer of “Human Rights and Justice System” in several NGO-s.

 

Gjuhët

Shqip, anglisht

 

Edukimi:

2020, University of Prishtina (LL.B)
2020, AAB College (B.A)

 

Anëtarësimet

  • Oda e Avokatëve të Kosovës

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting