MISRETE MAKSUTI

Bashkëpunëtor

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

 

Ms. Maksuti is an associate at Hodaj & Partners since 2014. Misrete focusses on Civil Law, Administrative Law, Labour Law, and Property Law.

 

Ms. Maksuti worked for the Municipality of Gjilan for a few years before joining our law firm.

 

Gjuhët

Shqip, anglisht

 

Edukimi

2009, Universiteti Shtetërorë i Tetovës, Maqedoni Veriore (LL.B)

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting