REINHARD KIRPES

Avokat, Bashkëpunëtor i Jashtëm

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Reinhard Kirpes është partner i firmës sonë që operon zyrën e tij të avokaturës në Offenburg, Gjermani dhe Strasburg, Francë për më shumë se 20 vjet. Z. Kirpes është i specializuar dhe bashkëpunon me firmën tonë në të Drejtën Penale, të Drejtën Familjare, Ligjin e Emigracionit dhe Natyralizimin.

 

Kirpes është i kualifikuar dhe i licencuar për të praktikuar ligjin në Gjermani dhe Francë. Ai gjithashtu është i autorizuar të përfaqësojë palët para Gjykatave Ndërkombëtare të Krimeve në Hagë, si dhe para Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut në Strasburg.

 

Gjuhët

Gjermanisht, Frengjisht, Anglisht

 

Nëse po përpiqeni të gjeni një shërbim profesional të shkrimit të esesë, por nuk dini se ku të filloni të kërkoni, keni ardhur në vendin e përsosur.

Nëse https://nerdsmagazine.com/top-5-softwares-to-use-for-educational-purposes/ this is what you're thinking of right now, you definitely came to the right spot.

Shumë shkrimtarë profesionistë do t'ju ofrojnë me dëshirë kohën tuaj menjëherë! Çdo diplomë akademike do t'ju japë akses në shkrimtarë të tillë dhe https://www.ehacking.net/2021/02/5-top-technology-tips-for-21st-century-college-students.html shumë më tepër.

Nëse dëshironi një draft ese të përafërt, të lëmuar https://www.geeksgyaan.com/2021/01/internet-impacted-education.html Ese e nivelit MA apo edhe një artikull i Provimit AP, këta autorë do t'i kenë të gjitha.

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting