E Drejta Penale

Ne ofrojmë këshilla ligjore për klientët tanë dhe ofrojmë përfaqësim ligjor para gjykatave të rregullta në të gjitha shkallët. Po ashtu, ne i përfaqësojmë klientët tanë që kërkojnë t’i mbrojnë të drejtat dhe intereset e tyre para gjykatve të rregullta të Kosovës, si dhe prane Dhomave të Specializuara të Kosovëë Hagë, Holandë.

Ekipi ynë është i specializuar në shqyrtimin dhe vlerësimin e secilit rast me kujdesin më të madh dhe më pas këshillimin e klientëve tanë për hapat e radhës që do të ishin të arsyeshëm.

Për më tepër, ekipi ynë i përgaditë dhe përpilon të gjitha shkresat ligjore për klientët tanë si kallximet penale, paditë e ndryshme, pastaj i përfaqëson klientët në procedurat gjyqësore, i shoqëron në intervista me policinë apo prokurorinë dhe në çështje tjera të ngjajshme.

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting