Rivet:net

Rivet është një aleancë e integruar ngushtë e firmave lidere të pavarura ligjore në Slloveni, Kroaci, Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Mal të Zi, Maqedoninë e Veriut dhe Kosovë, duke bashkuar njohuritë e nevojshme të industrisë dhe ekspertizën ligjore dhe rregullatore.

Thorough understanding of the markets and needs of regional and international clients allows us to provide the best information available and reasoned professional judgment. It is the youngest network of the area but has a long standing unformal cooperation within the member firms. After years of cooperation, the need arise to have a stronger connection still keeping it flexible and lean.

Recognized for our thorough understanding of markets and needs of our clients, we are strong across all the key industry sectors and practice areas, such as:

  • Commercial
  • Corporate and M&A
  • Competition and Antitrust
  • Dispute resolution
  • Data protection
  • Employment
  • Banking & finance
  • Intellectual property
  • Insurance
  • Public procurement

Our Members

North Macedonia

Bona Fide

Jordan Hadzikonstantinov-Dzinot 3
1 000 Skopje
bonafide.mk

Slovenia

Fatur Menard

Dunajska cesta 22
1 000 Ljubljana

fatur-menard.com

Kosovo

Hodaj & Partners

Fehmi  Agani  79
10 000 Prishtina
hodajlaw.com

Bosnia and Herzegovina

Milanović – Lalić and Suljović

Maršala Tita 50/III
71 000 Sarajevo
bh.legal

Croatia

Vukmir and Associates

Gramača 2L
10 000 Zagreb
vukmir.net

Serbia / Montenegro

Živković Samardžić

Makedonska 30/II
11 000 Belgrade
www.zslaw.rs

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting