Një avokat i ri i bashkohet Hodaj & Partners

by Taulant Hodaj

Një avokat i ri i bashkohet Hodaj & Partners

Pas përpjekjeve tona për të rritur dhe përmirësuar shërbimet e ofruara, kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se kemi pranuar një koleg të ri në stafin tonë, avokatin Lirim Ismaili.

Ky bashkëpunim i ri me Z. Ismaili vjen si rezultat i angazhimit tonë për të ofruar shërbime cilësore dhe të specializuara për klientët tanë të çmuar. Duke angazhuar një profesionist të kualifikuar, ne thellojmë angazhimin tonë për t'u ofruar klientëve tanë një përvojë të shkëlqyer ligjore.

Mr. Ismaili is focused on criminal law, civil law and tax law. In addition to practical work engagements at the Basic Court of Pristina, he has also worked as a lecturer on subjects from the justice system in Kosovo. Our new colleague will be involved in various legal matters and will provide specialized advice and efficient solutions to the needs of our valued clients. Hodaj & Partners continues to be a preferred office for young professionals and we are pleased to have lawyer Lirim as part of our team.

Prej 14 vitesh, Hodaj & Partners me punë profesionale dhe shërbime cilësore ndaj klientëve vazhdon të rritet dhe zhvillohet në mënyrë të qëndrueshme. Ne mbetemi të përkushtuar për të ofruar shërbime superiore dhe përfaqësim ligjor cilësor dhe për të përmbushur në mënyrë perfekte pritshmëritë e klientëve tanë.

Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme dhe besimin që keni dhënë tek ne.

You may also like

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting