Fis MURATI

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Avokat” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Associate Attorney” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Z. Fis Murati është një nga Partnerët pranë Hodaj & Partners. Z. Murati merret kryesisht me të Drejtën Tregtare & të Korporatave, Prokurimin Publik, Energjinë dhe Ndërtimin, Mergers & Acquisitions, Bankat & Financat si dhe përfaqësim në Procedurat Gjyqësore.

Z. Murati ka një përvojë shumëvjecare në lëminë e drejtësise. Ai më herët ka punuar në Qeverinë e Republikës së Kosovës – zyrën juridike të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, dhe për disa muaj ka punuar në Ministrinë e Drejtësisë – Departamenti i Prokurimit.

Gjatë studimeve, Z. Murati ka marrë bursa nga Qeveria Hungareze dhe Universiteti i Prishtinës.

Gjuhët
Shqip , anglisht
Edukimi:
2019, Universiteti i Debrecen, Hungari, e Drejta Evropiane dhe Ndërkombëtare e Biznesit, (LL.M)
2018, Universiteti I Prishtinës, E Drejta Civile, (LL.M)
2015, Universiteti i Prishtinës (LL.B)

Anëtarësimet:

  • Oda e Avokatëve të Kosovës

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”2463″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting