Reinhard KIRPES

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Avokat, Bashkëpunëtor i Jashtëm” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Attorney at Law, Of Counsel” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Reinhard Kirpes është partner i firmës sonë që operon zyrën e tij të avokaturës në Offenburg, Gjermani dhe Strasburg, Francë për më shumë se 20 vjet. Z. Kirpes është i specializuar dhe bashkëpunon me firmën tonë në të Drejtën Penale, të Drejtën Familjare, Ligjin e Emigracionit dhe Natyralizimin.

Kirpes është i kualifikuar dhe i licencuar për të praktikuar ligjin në Gjermani dhe Francë. Ai gjithashtu është i autorizuar të përfaqësojë palët para Gjykatave Ndërkombëtare të Krimeve në Hagë, si dhe para Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut në Strasburg.

Gjuhët

Gjermanisht, Frengjisht, Anglisht

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”1509″ image_size=”original” height=”75%”]

[/col]

[/row]

[/section]

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting