SHKELZEN FEKA

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Avokat” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Attorney at Law, Partner” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale
Z. Shkelzen Feka është një nga Partnerët pranë Hodaj & Partners. Fushat kryesore të ekspertizës të Z. Feka janë e Drejta Trashëgimore, e Drejta Familjare, Ligji për Kontrata, e Drejta Administrative dhe Procedurës Administrative, e Drejta Penale si dhe e Drejta për Trashëgimi Kulturore.

Z. Feka punon si Avokat që nga viti 2012 dhe ka përfaqësuar me sukses shumë raste. Përveç ekspertizës së tij ligjore, Z. Feka ka një përvojë të gjerë si hulumtues dhe koordinator i projekteve gjatë punës së tij me organizata të ndryshme të shoqërisë civile. Z. Feka ka edhe një përvojë të pasur si Këshilltar Juridik ne Qeverinë e Republikës së Kosovës.

Gjuhët
Shqip, anglisht

Edukimi
2013, Universiteti i Evropës Juglindore në Tetovë, Maqedoni e Veriut (M.A)
2010, Universiteti i Prishtinës (B.A)
2009, Universiteti Shtetërorë i Tetovës, Maqedoni Veriore (LL.B)

Anëtarësimet:

  • Oda e Avokatëve të Kosovës.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”1439″ image_size=”original” height=”75%”]

[/col]

[/row]

[/section]

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting