AIDA HADRI

Bashkëpunëtor

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

 

Zonja Aida Hadri është me Hodaj & Parterns si bashkëpunëtore ligjore që nga janari 2021. Ajo fokusohet në të drejtën penale, të drejtën e të drejtave të njeriut, të drejtën pronësore dhe të drejtën kushtetuese.

 

Znj. Hadri më herët ka punuar si asistente mësimore në Kolegjin ESLG. Ajo ishte gjithashtu aktive me Organizatën CLARD e cila mbështetet nga Departamenti Amerikan i Shtetit.

 

Gjuhët
Flet rrjedhshëm shqip dhe anglisht, ka njohuri shumë të mira të spanjishtes

 

Edukimi:
2020, Ohio Northern University, Ohio, U.S.A., Sundimi i Ligjit dhe Qeverisja Demokratike, (LL.M)
2021, Kolegji AAB Prishtinë, E Drejta Penale (LL.M)
2019, Nova Univerza, Nova Gorica, Slovenia (LL. B)

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting