LABINOT MURATI

Bashkëpunëtor

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Z. Labinot Murati është një nga Partnerët pranë Hodaj & Partners LLC. Z. Murati merret kryesisht me të Drejtën Pronësore, të Drejtën e Pronësisë Intelektuale, të Drejtën Administrative, Energjinë dhe Ndërtimin, të Drejtën e Punës, të Drejtën e Tatimeve dhe Doganore. si dhe të Drejtën Civile dhe Arbitrazhin.

 

Z. Murati më herët ka punuar në Gjykatën Themelore të Prishtinës, Qeverinë e Kosovës dhe për disa muaj ka punuar në Doganat e Kosovës në Prishtinë.

 

Gjatë studimeve Z. Murati është shpërblyer nga Universiteti i Prishtinës me një bursë dhe një çmim si student i dalluar.

 

Gjuhët

Shqip, anglisht

 

Edukimi:

2018, Universiteti i Prishtinës, Ligji Civil (LL.M)
2017, Universiteti i Prishtinës (LL.B)

 

Anëtarësimet

  • Oda e Avokatëve të Kosovës

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting