VENERA POTERI

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” sub_title=”Legal Assistant” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”Legal Assistant” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Fushat e Ekspertizës & Përvoja Profesionale

Ms. Poteri has joined our team at Hodaj & Partners in October 2018. Before joining us, Venera has worked at the Municipality of Prishtina for several months.

Gjuhët
Albanian, English

Edukimi
2019, Universiteti i Prishtinës (LL.B)

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”1450″ image_size=”original” height=”75%”]

[/col]

[/row]

[/section]

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting