by Rinor

Ligji i Sportit

Në firmën tonë ligjore, përkushtimi ynë ndaj përsosmërisë shtrihet përtej ekspertizës së avokatëve tanë. Kur bëhet fjalë për ligjin sportiv, ne dallojmë për përvojën tonë të pashembullt dhe rekordin e suksesit. Një dëshmi e aftësisë sonë është përfaqësimi ynë i gjatë ligjor i Federatës së Futbollit të Kosovës, lojtarëve dhe zyrtarëve të tjerë të sportit para organeve gjyqësore të UEFA-s, FIFA-s dhe CAS-it. Përfshirja jonë me disa shoqata sportive në Kosovë nuk ka përfshirë vetëm avokimin dhe përfaqësimin, por gjithashtu ka rezultuar në arritjen e drejtësisë në shumë raste të rëndësishme para organeve gjyqësore të UEFA-s, FIFA-s dhe CAS-it. Kjo thellësi e përvojës dhe përkushtimi ynë për të dhënë rezultate të favorshme na dallojnë në fushën e ligjit sportiv. Qoftë duke lundruar çështje komplekse rregullatore, mosmarrëveshje kontraktuale ose çështje disiplinore, firma jonë është e gatshme të ofrojë zgjidhje efektive dhe mbështetje të palëkundur për klientët tanë në botën e sportit.

Si firma e parë ligjore e specializuar në të drejtën sportive në Kosovë, ne kemi një kuptim të thellë të sfidave dhe mundësive unike që dalin në këtë fushë. Nga negociimi i kontratave të lojtarëve, përfaqësimi përpara organeve gjyqësore sportive, deri te trajtimi i rasteve të arbitrazhit, ne kemi përfaqësuar me sukses atletët, ekipet dhe organizatat sportive në një gamë të gjerë çështjesh ligjore.

Angazhimi ynë ndaj përsosmërisë dhe pasioni ynë për ligjin sportiv na kanë fituar një reputacion si një firmë e besuar dhe e respektuar në industri. Ne jemi krenarë që kemi hapur rrugën që firmat e tjera ligjore të ndjekin gjurmët tona dhe vazhdojmë të vendosim standardet e përsosmërisë në përfaqësimin e ligjit sportiv.

Pra, nëse jeni një atlet profesionist që kërkon të mbrojë të drejtat tuaja, një organizatë sportive që ka nevojë për udhëzime ligjore ose një biznes që kërkon të përfitojë nga industria e lulëzuar e sportit, mund t'i besoni ekipit tonë me përvojë për t'ju ofruar përfaqësimin më të mirë ligjor të mundshëm. 

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting