Njihuni me dy bashkëpunëtorët e Hodaj & Partners, Zyra e Avokatisë

by Taulant Hodaj
Hodaj & Partners si një nga zyrat ligjore më të njohura në Kosovë ka kënaqësinë t'ju njoftojë se dy
bashkëpunëtorë të rinj i janë bashkuar zyrës sonë. z. Zgjim Mikullovci i cili u bë pjesë e zyrës disa
muaj më parë dhe tani prej shkurtit 2022 pjesë e zyrës sonë është bërë edhe zonja Zana Cena.
Zgjim Mikullovci ka diplomuar në Universitetin e Prishtinës, Fakulteti Juridik në vitin 2020. Ai
mori pjesë në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit Tregtar Wilem C. Vis në Vjenë dhe
Philip C. Jessup International Moot Court Competition në Uashington DC. Ai është gjithashtu një Fulbright
Bashkëpunëtor i Programit të Bursave të Studentëve të Huaj për LL.M. në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Zgjim ka
më parë ka qenë i përfshirë në organizata ndërkombëtare në Kosovë. Zgjim tek Ligji Hodaj do të fokusohet
në Komercial & Ligji i Korporatave, Arbitrazhi Tregtar dhe Ligji i Punësimit.
Zana Cena, ka kryer studimet master (LL.M.) në Universitetin Duke, Fakulteti i Drejtësisë, ndërsa ajo
bachelor studies, at the University of Prishtina, Faculty of Law in 2020. She also participated in the
Wilem C. Vis International competition Commercial Arbitration Moot in Vienna. Previously, Zana
ka punuar në një studio ligjore në Kosovë me fokus të veçantë në të drejtat e njeriut, të drejtën tregtare dhe
Ligji i Punës. Zana në Hodaj Law do të fokusohet në të Drejtën Tregtare dhe Korporative, Pronën Intelektuale
Ligji dhe Arbitrazhi Tregtar.
Hodaj & Partnerët angazhojnë vazhdimisht ekspertë të rinj dhe profesionistë me të vetmin qëllim
duke vazhduar të jetë lider në Kosovë në ofrimin e shërbimeve ligjore dhe një qasje proaktive ndaj
bizneset, duke ofruar zgjidhje në rastet e tyre të përditshme dhe komplekse. I urojmë kolegët tanë
pozitat e reja në zyrën tonë dhe u urojmë sfida interesante dhe fat të mirë.

You may also like

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting