LAJMERIME/PUBLIKE

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[page_header style=”normal” text_color=”dark” title_case=”uppercase” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”hide-for-small”]

[page_header style=”simple” type=”onpage” text_color=”dark” align=”center” title_case=”uppercase” sub_title=”External Advisor” nav_size=”small” bg_size=”medium” visibility=”show-for-small”]

[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Një avokat i ri i bashkohet Hodaj & Partners

Pas përpjekjeve tona për të rritur dhe përmirësuar shërbimet e ofruara, kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se kemi pranuar një koleg të ri në stafin tonë, avokatin Lirim Ismaili.

Ky bashkëpunim i ri me Z. Ismaili vjen si rezultat i angazhimit tonë për të ofruar shërbime cilësore dhe të specializuara për klientët tanë të çmuar. Duke angazhuar një profesionist të kualifikuar, ne thellojmë angazhimin tonë për t'u ofruar klientëve tanë një përvojë të shkëlqyer ligjore.

Mr. Ismaili is focused on criminal law, civil law and tax law. In addition to practical work engagements at the Basic Court of Pristina, he has also worked as a lecturer on subjects from the justice system in Kosovo… Read More

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”4521″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Managing Partner to Hodaj & Partners, Taulant Hodaj, gave an interview for AlJazeera Balkans, in regard to the potential lawsuit for genocide against Serbia

z. Hodaj është prononcuar për AlJazeera Balkans, duke qenë kështu i përzgjedhur nga ky medium si (ashtu si e cilëson edhe vetë artikulli): avokat me një eksperiencë të pasur në të drejtën penale si në vend, ashtu edhe në institucionet ndërkombëtare, si Tribunali i Hagës për ish Jugosllavinë.

Mr.Hodaj emphasized that filling a lawsuit against Serbia is possible, having in mind that Kosovo was before a party to the International Court of Justice. In this regard, it is very possible that the lawsuit is filed by some other country, like Albania, since Kosovo is not member to the United Nations. However, it would be preferable to have a lawsuit filed by countries that are more experienced in this… Read More

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”1428″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Njihuni me dy bashkëpunëtorët e Hodaj & Partners, Zyra e Avokatisë

Hodaj & Partners as one of the most popular law firms in Kosovo is pleased to announce that two new associates have joined our office. Mr. Zgjim Mikullovci who became part of the office a few months ago and now since February 2022, Mrs. Zana Cena has also become part of our office.

Zgjim Mikullovci graduated from the University of Prishtina, Faculty of Law in 2020.
He participated in the Wilem C. Vis International Commercial Arbitration Moot in Vienna and the Philip C. Jessup International Moot Court Competition in Washington DC. He is also a Fulbright Foreign Student… Read More

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”4378″ image_size=”original” height=”90%”]

[/col]

[/row]

[/section]

KONTAKTI

Email: [email protected]

Phone: +383 38 717 574 / +383 44 337 378

 

@2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Projektuar dhe zhvilluar nga Nomad Consulting