RRETH NESH

Hodaj & Partners është një ndër zyrat më të njohura të avokatëve në Kosovë që ofron shërbime juridike për kompani vendore dhe ndërkombëtare që vijnë nga një gamë e gjërë e industrive, por poashtu edhe për persona private, në të gjitha aspektet e ligjeve të Kosovës dhe ato ndërkombëtare. Në bashkëpunim me avokatë nga Europa Juglindore dhe Europa Përendimore, ne poashtu u ofrojmë klientëvë tanë shërbime dhe konsulencë gjithëpërfshirëse për transaksionet ndërkombëtare dhe ofrojmë këshilla ligjore në mënyrë të qartë dhe të koordinuar.

më shumë

EKIPI YNЁ

Taulant Hodaj
Avokat, Partner Menaxhues

Labinot Murati
Avokat, Partner

Fis Murati
Avokat, Partner

REINHARD KIRPES
Bashkëpunëtor i Jashtëm

Rivet:net

Rivet is a closely integrated alliance of leading independent law firms in Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Montenegro, North Macedonia and Kosovo, bringing together requisite industry knowledge and legal and regulatory expertise.

Thorough understanding of the markets and needs of regional and international clients allows us to provide the best information available and reasoned professional judgment. It is the youngest network of the area but has a long standing unformal cooperation within the member firms.After years of cooperation, the need arise to have a stronger connection still keeping it flexible and lean.

Read more...

KLIENTËT TANË

What our clients say

Client Testimonials